Vreedijk Motormanagement Engineering

Over ons

Home » Over ons

Over ons

Vreedijk Engineering is een bedrijf wat zich bezig houd met het tunen van auto’s.Wij onderscheiden ons van andere tuners door chip tuning te doen en leveren/plaatsen speciaal gemaakte “stand alone ECU’s” (zie Autronic en Vi-Pec) die volledig programmeerbaar zijn en extra optie’s bieden die een standaard computer niet heeft .Deze stand alone systemen zijn voor verschillende auto als “plug and play” beschikbaar en voor andere modellen als “wire-in” type .

Tevens hebben wij de kennis en mogelijkheden voor het afstellen van meerdere stand alone systemen die op de markt te krijgen zijn waaronder Motec, Gems, AEM, Link, Greddy en andere systemen waar wij geen dealer van zijn.
Verder bouwen wij Subaru motoren op speciaal verzoek om een bepaald vermogen op een verantwoorde manier te behalen .Wij kunnen ook diversen onderdelen leveren die nodig zijn om sterke motoren te bouwen .
Wij beschikken over een 4 x 4 rollenbank met daarbij 60kw aan koelvermogen waar wij al onze chiptuning en afstellingen van de standalone systemen op ontwikkelen/schrijven .
Ook bieden wij de mogelijkheid deze rollenbank te huren , voor meer info vul het contactformulier in .

Neem gerust een kijkje op deze site en mocht u nog vragen hebben bent u altijd welkom .

Vreedijk Motormanagement Engineering

Griegstraat 24
3816 LV Amersfoort
info@vreedijk.nl
Mob.: 06-53414087

Contact

Naam*

E-mail*