Vreedijk Motormanagement Engineering

Standalone ECU’s

v44thumb
Home » Standalone ECU’s » Vi-PEC i44

De Vi-Pec i44. Deze ecu heeft daarin tegen veel mogelijkheden waarmee je verschillende  type motoren kan configureren .De Vi-Pec i44 support motoren tot 12 cilinder.Maar kan tot 4 cilinder sequentieel aansturen. Hij heeft veel opties die flexibel zijn in te stellen en daarbij de juiste controle geven over  uw  inputs en outputs. Daarbij is er ook voldoende ruimte voor uw eigen functies en geeft Vi-pec u hierin vrijheid. Een exacte controle over uw ontsteking en brandstof inspuiting is gewaarborgd bij een erg lage of hoge RPM en verschillende inlaat drukken. Een hoog level van bescherming van storing die uw triggering kunnen storen zijn in deze ECU gebouwd. Dit zorgt voor een stabiel motor verloop onder de extreme omstandigheden.

Voor de verstelbare nokas aansturing is er met veel precisie aandacht geschonken aan de juiste vertraging en vooruitgang van uw nokassyteem in minder dan 1 sec.  Support  voor VVT , VANOS , AVCS systemen.

Closed loop control over uw stationair verloop en turbodruk geven uw motor dezelfde stabiliteit die hij draait op een fabrieks ECU. De turbodruk kan worden ingesteld per versnelling en kunnen meerdere  turbodruk mappen  worden ingesteld.

Individuele cilinder knock control mogelijkheid in combonatie met een digitale knock box.  Knock control is flexibel in te stellen zodat u een precieze knock control heeft.

Peak en Hold injector drivers zijn 10 Amp. Beide peak en hold Amp. Zijn los van elkaar in te stellen in de software voor een optimale injector controle.

Motorsport optie’s zoals Anitlag , Flatshift , Launch control en Traction control zijn ook vrij gegeven in dit systeem.

Vreedijk Motormanagement Engineering

Griegstraat 24
3816 LV Amersfoort
info@vreedijk.nl
Mob.: 06-53414087

Contact

Naam*

E-mail*